Δώρα

Μόλις είδα στην τηλεόραση την επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στον Πρωθυπουργό (κέρδισαν το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα). Τους έδωσε για δώρο από ένα ασημένιο τασάκι με την υπογραφή του. Τασάκι σε αθλητές! Νομίζω ότι ήταν το δεύτερο καλύτερο δώρο πολιτικού μετά από τα αξεπέραστα ούζα του Ψωμιάδη στους οδηγούς.

4 Σχόλια

  1. XAXAXAXA!! Καλό, καλό!!! Άντε και σετ μαχαιριών στους φυλακισμένους, μπιστόλες στους Κρητικούς, και τα λοιπά!
    ;-D

  2. ..μου θυμίζει μια ιστορία που έλεγες για κάτι γνωστούς σου που κάναν κόντρα ποιός θα κάνει το πιό άχρηστο δώρο στον άλλο. Τελικά οι πολιτικοί μας, όταν δε το επιδιώκουν, έχουν χιούμορ…

  3. …και μένα μου θύμισε μια ιστορία για έναν γνωστό σας που έκανε εγχείρηση στα αυτιά και του πήγαν στο νοσοκομείο δώρο walkman… Εντάξει, δεν νομίζω ότι αφήνουν και κανένα περιθώριο οι πολιτικοί για αμφισβήτηση του μεγέθους βλακείας που τους διακατέχει… Οι μπασκετμπολίστες τι έκαναν??

  4. Δεν ξέρω τι έγινε στην συνέχεια. Η είδηση έπαιξε ολόκληρη μόνο στο απογευματινό δελτίο της ΝΕΤ. Στα υπόλοιπα δελτία έπαιξε χωρίς αναφορά στο δώρο του Κωστάκη. Κρατική τηλεόραση… όχι ότι η ιδιωτική είναι καλήτερη.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: