Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Μερικές πόλεις σε ξαφνιάζουνε…

Άλλες σε μπερδεύουνε…

Κάποιες σε φοβίζουνε…

Και άλλες σε τρομάζουνε…

Μερικές σε αιχμαλωτίζουνε…

Και άλλες σε προστατεύουνε…

Άλλες τις ερωτεύεσαι…

Και άλλες τις ζηλεύεις…

Κάποιες σου δείχνουν τον δρόμο…

Και άλλες σου δείχνουν τον τρόπο…

Κάποιες σε προβληματίζουν,

και άλλες σε κάνουν να βαρεθείς μέχρι θανάτου με τους Κολοκοτρώνηδες και τους Κανάρηδες.

6 Σχόλια

 1. Είμαι πολύ περήφανη, μπράβο! Ελπίζω να μην βαρεθείς πολύ σύντομα, στην αρχή το να αποκτάς Blog μπορεί να φανεί σχεδόν συναρπαστικό αλλά γρήγορα μπορεί να καταντήσει κουραστικό (εκτός αν εξελιχθεί σε σημείο ξεκατινιάσματος όπως συνέβη με πολλά πολλά blog δυστυχώς).
  Anyway, εμένα το πιο σουρεαλιστικό μου συνέβη χθες: στα πλαίσια της γνωστής μετακόμισης κατέβασα το μεσημέρι έναν τεράστιο λούτρινο πράσινο κροκόδειλο στα σκουπίδια. Το βράδυ, κατεβαίνω στο πάρκο για τη βόλτα της Λόλας και βλέπω έναν ρωσοπόντιο ντυμένο με ρούχα παραλλαγής να έχει φορέσει τον κροκόδειλο στην πλάτη παράλληλα με το σώμα -δηλαδή η ουρά κρεμόταν κάπου πίσω από τα πόδια του και το κεφάλι του ζώου ακουμπούσε πάνω στο δικό του ενώ τα πόδια τα είχε τυλίξει γύρω από την κοιλιά του- να κρατάει μια σφυρίχτρα στο στόμα και να κάνει τον τροχονόμο στη Φιλίππου, όπου συνήθως εκείνη την ώρα έχει τρελή κίνηση. Οι οδηγοί είχαν μείνει κάγκελο. Προσπάθησα να τον φωτογραφίσω με το κινητό μου αλλά το φως δεν ήταν αρκετό. Κρίμα…
  Μ’ αρέσει πολύ που πράγματα από το σπίτι μας αποκτούν δική τους ζωή τώρα που εμείς αποφασίσαμε να τα εγκαταλείψουμε…
  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και καλή αρχή.. ΧΧΧ

 2. Καλά ρε, πέταξες τον κροκόδειλο; Το καλύτερο κομμάτι; Δεν πιστεύω να πέταξες και το ποδηλατάκι; Φαντάζεσαι να το βρει και αυτό ο ρωσοπόντιος; Θα κάνει τρελά κέφια… Σου εύχομαι καλό κουράγιο για την καινούργια αρχή και ευχαριστώ…ΥΓ διέγραψα το link γιατί μου είπες ότι είναι μυστικό και το blog μου δεν είναι…

 3. XAXAXA!! Να κάνετε άγαλμα τον τύπο με τον κροκόδειλο για να γίνει λιγότερο βαρετή η βόλτα στην πόλη!!!!
  Φανταστικό το ταξίδι με τις φωτό πάντως!
  ;-D

 4. Καθόλου κακή ιδέα για άγαλμα… Αν ξέρεις κανέναν καλό γλύπτη για να το φτιάξει και κανέναν σαλταρισμένο Δήμαρχο για να το βάλει σε πλατεία θα γινόταν μεγάλη ατραξιόν.

 5. Κοίτα, το πρώτο μισό της πρότασης το καλύπτουμε όπως ξέρεις, από την αδερφή μου, για το δεύτερο μισό δεν μπορώ να κάνω τίποτε όμως. Μήπως να σαλτάρεις λίγο για να βάλεις εσύ υποψηφιότητα?
  ;-D

 6. Εεεε, χμμμ, δεδομένου ότι το περιστατικό με τον κροκόδειλο συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γιατί σας είναι δύσκολο να βρείτε τον σαλταρισμένο δήμαρχο (άντε, τέλος πάντων νομάρχη)????

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: